Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την απώλεια της Χρυσούλας Καββαδά

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την απώλεια της Χρυσούλας Καββαδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 27 Νοεμβρίου 2019

 

Δήλωση του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά

για το θάνατο της Χρυσούλας Καβββαδά

 

Η είδηση του θανάτου της Χρυσούλας Καββαδά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη. Έφυγε αθόρυβα και διακριτικά, όπως ακριβώς έζησε. Μια ζωή απλή, αλλά τόσο δημιουργική, γεμάτη προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας και τον συνάνθρωπο.

Η Χρυσούλα Καββαδά ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και προθυμία για συμπαράσταση, μια ήρεμη δύναμη κοντά σε όποιον είχε ανάγκη. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, με αρχές και αξίες που συνέθεταν μια δυνατή και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η απώλεια της Χρυσούλας είναι τεράστια και για την Νέα Δημοκρατία, καθώς ήταν δραστήριο και άξιο στέλεχος της παράταξής μας, που πέρασε από πολλές θέσεις ευθύνης με επιτυχία. Πολιτευτής, υποψήφια Νομάρχης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Υπεύθυνη γυναικών και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ – έδωσε αγώνες για την προάσπιση των ιδεολογικών αρχών και θέσεών μας.

Η προσφορά της στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Λευκάδα, ανεκτίμητη, από πολλές απόψεις: πολιτικές κοινωνικές, ανθρωπιστικές, πολιτιστικές. Άφησε το αποτύπωμά της, συνεισφέροντας μεταξύ άλλων στη διαφύλαξη και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Κυρίως όμως κέρδισε επάξια μια θέση στις καρδιές μας, με το πλατύ χαμόγελο και την αστείρευτη δύναμή της.

Σήμερα το νησί μας, η Λευκάδα που τόσο αγαπούσε, την αποχαιρετά.

Όλοι εμείς που την γνωρίσαμε ως τη «δική» μας Χρυσούλα θα την έχουμε πάντα κοντά μας, θα νιώθουμε την παρουσία της να μας δίνει δύναμη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό σου ταξίδι, Χρυσούλα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *