Εκλογές στον Σύλλογο “Άγιος Διονύσιος” Ράχης

Εκλογές στον Σύλλογο «Άγιος Διονύσιος» Ράχης

Εκλογές στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ράχης

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΧΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου καλούνται τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ράχης «Ο Άγιος Διονύσιος» σε εκλογές, που θα διεξαχθoύν την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Εφορευτική Επιτροπή έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, κατόπιν συνεννοήσεως με τα μέλη του Συλλόγου στα τηλέφωνα: 6937410437 ( Γαζής Πάνος ) 6992205620 ( Κοντοπρίας Δημήτριος ) & 6972237122 (Θερμός Θεόδωρος ) και στη Μαρία Γαζή.
Το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Ταμειακώς εντάξει είναι όταν έχουν πληρώσει και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους ( 5 ευρώ ). Τα παραπάνω ισχύουν και για την εγγραφή νέων μελών.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 10:30 π.μ έως 13:30μ.μ

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
——————————————————————————–

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *