Δήμαρχος Λευκάδας: Υπόθεση ναρκωτικών αφορούσε η επιχείρηση

Δήμαρχος Λευκάδας: Υπόθεση ναρκωτικών αφορούσε η επιχείρηση

Υπόθεση δίωξης ναρκωτικών τελικά αφορούσε η επιχείρηση της FRONTEX και του Λιμενικού στην Λευκάδα για την οποία γράψαμε πριν από μια ώρα.

Η ενημερωτική πηγή που έλυσε το μυστήριο, ήταν η παρακάτω ανάρτηση (λίγο μετά τις δέκα το βράδυ) στο fb του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού:

51 λεπτά ·  · Προς ενημέρωση : Η όλη επιχείρηση του λιμενικού στην περιοχή του κάστρου, αφορά διακίνηση ναρκωτικών.

2 σχόλια

  1. Σχολιαστής. 2

    Όσον αφορά το ελικόπτερο της Ιταλικής ακτοφυλακής που πετούσε για αρκετή ώρα επάνω από την ακτογραμμή της Λευκάδας σας πληροφορώ ότι έψαχνε για στράδια ή εάν ο χειριστής φορούσε μαγιό. Καλά δεν έχετε τίποτε άλλο να σχολιάσετε και σας φταίει η ενημέρωση του Δημάρχου ; Περιμένω να δω τί θα πείτε εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τελικά εσείς και η ιστοσελίδα της Β.Β.

    • FortsaLefkada

      Η κακοβουλία και η προκατάληψή σας είναι τόση που ανιχνεύσατε αρνητικότητα στην είδησή μας για την ενημέρωση από τον δήμαρχο(!) που βέβαια καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει. Το αντίθετο μάλιστα. Εμείς δεχθήκαμε ευχαρίστως την όντως ωφέλιμη και καλοδεχούμενη παρεμβολή του, που μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση κατέληξε πολύτιμη, μιας που οι αρμόδιες οι καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες συνηθίζουν να είναι εξαιρετικά φειδωλές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *