Το σχόλιο της ημέρας: Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο…

Το σχόλιο της ημέρας: Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο…

Δύσκολα καταλαβαίνει κανείς αυτό το γαλάζιο κογκλάβιο! Εδώ ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!!

Αναφερόμαστε βέβαια στην υπόθεση της ανακοίνωσης της σύνθεσης του ψηφοδελτίου για τις εθνικές εκλογές, που μας την παρουσιάζουν σαν δήθεν δύσκολο τοκετό, ενώ η αλήθεια είναι πως το μωρό έχει γεννηθεί προ καιρού, είναι γένους θηλυκού κι έτσι -μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ- θα τριτώσει το φαινόμενο: Δυο γυναίκες – ένας άνδρας στις κάλπες!

Σκοπός αυτής καθυστέρησης, τώρα που τελείωσαν οι πρόσφατες διάφορες εκλογές, μάλλον ήταν να λειτουργήσει σαν ασφαλιστική δικλείδα, πως δεν θα βρεθεί δηλαδή προ κάποιας εκπλήξεως ο πρόεδρος κατά την σημερινή του επίσκεψη στον τόπο μας. Τώρα λοιπόν που ο πρόεδρος αναχώρησε ωραίος και χωρίς απρόοπτα, αναμένεται να ανακοινωθεί και το νεογέννητο που θα επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Εκείνο που ακόμα είναι εξαιρετικά δύσκολο, είναι να φανεί αν το μωρό θα είναι τυχερό ή αν θα τους βάλει σε μπελάδες. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι γαλάζιοι είναι αισιόδοξοι πως τίποτε δεν τους ανησυχεί και τίποτε δεν απειλεί την άχαστη …έδρα τους! Ένα πράγμα δηλαδή παρόμοιο με την πρόσφατη αισιοδοξία τους για το δήμο…

Κυριακή κοντή γιορτή όμως, όπως λέει ο λαός, οπότε θα φανεί αν η αισιοδοξία τους αυτή έχει βάση ή αν ο συγκεκριμένος τοκετός θα αποδειχθεί ένα ακόμη αυτογκόλ!

Ο Σχολιαστής 

Σχολιάστε

  1. Τούμπανο στην κυριολεξία !! Ο Παππούς αυτοκτόνησε πάντως για αυτό και ο τοκετός !! Μένει να δούμε που θα ρίξει το βάρος του που είναι μεγάλο !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *