Το σχόλιο της ημέρας: Περίεργη φάρα!

Το σχόλιο της ημέρας: Περίεργη φάρα!

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί όταν έχεις ένα δήμαρχο που μόλις εξήλθε  από μια εκλογική διαδικασία, στην οποία εισέπραξε ξεκάθαρα την λαϊκή αποδοκιμασία και υπέστη μια ξεκάθαρη προσωπική συντριβή, μη καταφέρνοντας να τερματίσει ούτε καν δεύτερος στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών,  τότε δεν σπεύδεις βέβαια να τον χρίσεις άρον-άρον υποψήφιο βουλευτή, φιλοδοξώντας να κερδίσεις την έδρα!

Αν το κάνεις αυτό, τότε μόνο ένα από τα δυο μπορεί να συμβαίνει: Είτε είσαι απελπισμένος από την τραγική κι απόλυτη έλλειψη στοιχειωδώς ικανών στελεχών, είτε είσαι δέσμιος της γνωστής δράκας του 3% που προτεραιότητά της έχει να περιφρουρήσει και να διαμοιράσει τα όποια πολιτικά οφίτσια στα μέλη της, παρά να αυξήσει τις πιθανότητές της να τα κερδίσει!!

Ανεξάρτητα όμως του ποιο από τα δυο συμβαίνει, το βέβαιο είναι πως πολιτικά είσαι εντελώς αναλφάβητος, αφού δεν κατάφερες καν να διαβάσεις το μήνυμα που σου έστειλε ο λαός. Και για να το συμπληρώσουμε, αφού αλείφεις με βούτυρο το ψωμί του -επίσης προβληματικού- αντιπάλου σου…

Γι αυτό σας λέω: Περίεργη φάρα αυτοί οι Συριζαίοι!…

Ο Σχολιαστής

Σχολιάστε

  1. Σπυριδώνης

    Η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία η κοινή λογική δοκιμάζεται συχνά, ενώ με το ξέσπασμα της κρίσης τέθηκε υπό διωγμό. Οι αυταπάτες δεν κλείστηκαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Άλλο να κυβερνάς ένα κόμμα κι άλλο τη χώρα. Με τη σκλήρυνση και τις εμμονές της κομματικής γραφειοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ η στροφή στον ρεαλισμό και το άνοιγμα στο κέντρο είναι πράγμα αδύνατο. Με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους η επιλογή του δημάρχου πρόκειται καθαρά για αυτογκόλ. Σύντομα θα δούμε αν η Ν.Δ. για λόγους αβρότητας θα κάνει το ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *