Το ερώτημα της ημέρας: Γιατί κ. δήμαρχε?

Το ερώτημα της ημέρας: Προς τι οι καδένες?

Η εικόνα αυτή (των παρκαρισμένων αυτοκινήτων έξω από τους πασσάλους και τις καδένες) είναι καθημερινή και μονιμότατη. Κατά τις εργάσιμες ημέρες μάλιστα μέχρι το μεσημέρι, υπάρχουν σταθερά σταθμευμένα κάποια πολύ συγκεκριμένα αυτοκίνητα “με ονοματεπώνυμο”  εργαζομένων (στις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής), οι οποίοι μάλιστα, μάλλον έχουν εξασφαλίσει και ασυλία για την συγκεκριμένη παρανομία τους, γιατί ουδέποτε είδαμε πάνω τους κλήση!

Δεδομένου πως τα σταθμευμένα (παράνομα) εκεί αυτοκίνητα περιορίζουν αισθητά το πλάτος του  δρόμου (Σικελιανού), ο οποίος μάλιστα είναι διπλής κατεύθυνσης, απορούμε για την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης περίφραξης και ρωτάμε τον παλουκωτή και καδενολάτρη δήμαρχο Λευκάδας:

Τι ακριβώς εξυπηρετεί ο περιφραγμένος χώρος εκεί αλήθεια, και γιατί πρέπει η πόλη μας να εμφανίζει αυτή την “χαζή” εικόνα και μάλιστα στο σημείο εισόδου των επισκεπτών της;  

2 σχόλια

  1. Είναι πολύ απλός ο λόγος και οφθαλμοφανέστατος αλλά προϋποθέτει υην έλλειψη παρωπίδων κακοήθειας και εμπάθειας, διότι άλλως τα αυτοκίνητα θα παρκάριζαν δίλα στην είσοδο της πλατείας αμποδίζοντας την διέλευση των πεζών.Elementary My Dear Watson, elementary.

    • FortsaLefkada

      Ενώ τώρα οι πεζοί σαλτάνε τις αλυσίδες κι όλα βαίνουν μια χαρά! Μα αν βγάλεις τα ροζ γιαλιά σου και προσέξεις λίγο τη φωτογραφία Συριζαίε μου το πρώτο που θα δεις είναι πως πεζοδρόμιο δεν υπάρχει, ούτε στην ευθεία μπροστά, όπου είναι απλά ο τοίχος του ΚΑΡΜΑ. Και αν έπρεπε να μείνει ελεύθερος χώρος διέλευσης πεζών βέβαια, (που υπάρχει λίγα μόλις μέτρα πιο πάνω), αυτό έπρεπε να γίνει επί της πλατείας, εκεί που κάποιος φωστήρας σχεδίασε μέχρι την άκρη παρτέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *