Η “εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Η «εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Γαζής

Αν υπάρχει κάποια πλαζ που άνετα σου δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεσαι κάπου στην Καραϊβική, αυτή χωρίς αμφιβολία είναι η παραλία “Φανάρι”  στο Ανατολικό άκρο του Μεγανησίου!

Με κατά κανόνα γαληνιαία την θάλασσα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση λίμνης, με καταπράσινο περιβάλλον και με χαλαρωτική μουσική που ακούγεται ευχάριστα και παραπέμπει σε Κεντρική-Λατινική Αμερική, στις ξαπλώστρες ή στις πολυθρόνες του προσεγμένου καφε-μπαρ της περιοχής, είναι οι ιδανικές προϋποθέσεις για να ξεχάσει κανείς την αίσθηση του χώρου που βρίσκεται και να “περιπλανηθεί” νοερά σε τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους. Χωρίς ίχνος υπερβολής, το πανέμορφο και γαλήνιο τοπίο σε συνδυασμό με το προσεγμένο και ιδιαίτερα καλαίσθητο περιβάλλον του καφέ με τις ελκυστικές παροχές του, συνθέτουν μια όμορφη και χαλαρωτική εμπειρία που αξίζει να την ζήσει κανείς.

Εμείς που συνήθως γκρινιάζουμε για τις εμπορικές δραστηριότητες στις παραλίες μας, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές επιβαρύνουν -για να μην πούμε τίποτε χειρότερο- το περιβάλλον, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία στο Φανάρι, ο οποίος όχι μόνο δεν επιβάρυνε, αλλά αναβάθμισε την περιοχή, προσφέροντας ταυτόχρονα καλές και πολύ προσιτές υπηρεσίες στον επισκέπτη!

Η «εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Το φιλόξενο και καλαίσθητο καφέ με τις καλές παροχές και υπηρεσίες του στην διάθεση του πελάτη, αναβαθμίζει χωρίς αμφιβολία την εξόρμηση όποιου επιλέξει να κάνει το μπάνιο του στο Φανάρι…

Η «εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Καθαρές, άνετες και ποιοτικές οι ξύλινες ξαπλώστρες, φυσικού τύπου η σκίαση, ο ξύλινος διάδρομος ανάμεσά τους και δεξιά η “βασιλική σουίτα”, όλα στην διάθεση του επισκέπτη!

Η «εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Η «εξωτική” παραλία Φανάρι στο Μεγανήσι

Προσέξτε την λεπτομέρεια: Ο καλαίσθητος διάδρομος πρόσβασης στα βαθιά, οριοθετημένος και προστατευόμενος από τα τσουβαλάκια άμμου δεξιά κι αριστερά, βοηθά τον εισερχόμενο να μπει και να βγει χωρίς να τον προβληματίζει καθόλου το βοτσαλάκι της περιοχής! Το κίτρινο κανό που βλέπετε στο βάθος, είναι προσφορά του καταστήματος και μάλιστα δωρεάν!

*****

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *