Το σχόλιο της ημέρας: “Κατόπιν ενεργειών μου…”

Το σχόλιο της ημέρας: «Κατόπιν ενεργειών μου…”

Με μια βαρύγδουπη ανακοίνωση ο Δήμος Λευκάδας (δηλαδή ο δήμαρχος), έμπλεος μετριοφροσύνης, μας ανακοινώνει ότι κατόπιν των συχνών επισκέψεών του στον υπουργό Παιδείας εγκρίθηκε (και φέτος) η λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων της Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου μας που έχουν τέτοια! Και καταλήγει με μιαν ατάκα για τις Κασάνδρες της καταστροφολογίας, που μετά απ΄ αυτή την “επιτυχία” του, πήραν υποτίθεται την απάντησή τους!

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσει κανείς ή να κλάψει μ΄αυτά τα τερτίπια των αγχομένων αιρετών, που όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στις εκλογές, τόσο αυξάνονται. Ούτε και αν συνειδητοποιούν καν, πως τέτοιοι ισχυρισμοί αποτελούν ύβρη και κόλαφο προς την κυβέρνηση που υποτίθεται πως υποστηρίζουν, αφού σημαίνουν πως μόνο αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και διακρίνεσαι στις προσωπικές εθιμοτυπικές επισκέψεις, σου λύνονται τα προβλήματα. Αυτό όμως που ξέρω, είναι πως το συγκεκριμένο, γνωστό και καθιερωμένο “ρουσφετάκι” γίνεται πανελλαδικά, για να μπορούν οι κυβερνητικοί δήμαρχοι -κι οι άλλοι κομματικοί αιρετοί- να καυχώνται με το γνωστό και χιλιοειπωμένο: “Κατόπιν ενεργειών μου…” προκαλώντας βέβαια τα γέλια!

Προεκλογικές ανάγκες βλέπετε…

Ο Σχολιαστής

Σχολιάστε

  1. βρε τον δημητρη αναγνωστοπουλο εγινε πιο αμερικανος και απ τους αμερικανους,α ρε τσοβολα που δεν αδειασες τα ταμεια το 89 και βρηκαν οι δεξιοι λεφτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *