Το σχόλιο της ημέρας: Το μπάχαλο συνεχίζεται

Το σχόλιο της ημέρας: Το μπάχαλο στο πάρκινγκ συνεχίζεται

Γράφαμε χθες (για πολλοστή φορά) με  τίτλο “Μπάτε σκύλοι αλέστε” και με αφορμή την φωτογραφία του τροχόσπιτου (χωρίς τροχούς) που είχε εγκατασταθεί στο δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο, για το σταθερό πρόβλημα που προκαλεί στην λειτουργικότητα του εν λόγω πάρκινγκ  η αφαίρεση των μεταλλικών “Π” στην είσοδο (και την έξοδό του), τα οποία παλιότερα εμπόδιζαν την είσοδο σε μεγάλα οχήματα.

Ουδείς βέβαια τοπικός άρχων συγκινήθηκε μετά τα γραφόμενά μας να τα ξανατοποθετήσει, ή έστω να τοποθετήσει στην είσοδο ένα σήμα που να καθιστά παραβάτες και ελεγχόμενους τους οδηγούς που σταθμεύουν οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, πλην επιβατηγού Ι.Χ.

Σήμερα το μεσημέρι πάντως, τυχαία ή όχι, το χθεσινό μεταφερόμενο “τροχόσπιτο” έλλειπε! Είχε όμως αντικατασταθεί από το τουριστικό λεωφορείο της φωτογραφίας! Και πέρα απ΄ αυτό, στο βάθος εντοπίσαμε και το φορτηγό (της κάτω φωτογραφίας). Αυτό όμως τουλάχιστον ήταν σταθμευμένο στο χώμα κι έτσι δεν καταλάμβανε διαγραμμισμένη θέση στο ασφαλτοστρωμένο κομμάτι του πάρκινγκ…

Το σχόλιο της ημέρας: Το μπάχαλο στο πάρκινγκ συνεχίζεται

Απ΄ την συνολικότερη πολιτική και δράση της σημερινής δημοτικής Αρχής, οι έτσι κι αλλιώς λιγοστές θέσεις στάθμευσης στην πόλη, λιγόστεψαν ακόμη περισσότερο. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι πως ακόμη και τώρα, που δεν φτάσαμε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, κάθε βράδυ τα σταθμευμένα αυτοκίνητα (και στις δυο πλευρές) του δρόμου  Πόντε-Κάστρο κοντεύουν να φθάσουν στην πλωτή γέφυρα! Παρά το πρόβλημα όμως, συχνά βλέπουμε μεγάλα οχήματα (νταλίκες, λεωφορεία, φορτηγά ή τροχόσπιτα) να σταθμεύουν μέσα στο δημοτικό πάρκινγκ, καταλαμβάνοντας από αρκετές θέσεις στάθμευσης το καθένα!

Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα της γνωστής ραθυμίας και αναποτελεσματικότητας της δημοτικής μας Αρχής ή αν (κι αυτό) αποτελεί συνειδητή επιλογή της με σκοπό την “εξυπηρέτηση  ημετέρων” εν όψει εκλογών. Εκείνο που πέρα από κάθε αμφιβολία γνωρίζω, είναι πως το πρόβλημα υπάρχει και δυστυχώς συνεχίζεται…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *