Σκουριά, κακομοιριά κι εγκατάλειψη (στην είσοδο του Δημαρχείου)

Σκουριά, κακομοιριά κι εγκατάλειψη στην είσοδο του Δημαρχείου

Υπάρχουν κάποιες εργασίες που κοστίζουν πολλά χρήματα και που για να γίνουν προϋποθέτουν μελέτες, εγκρίσεις, χρηματοδοτήσεις και δημόσιους διαγωνισμούς και οι οποίες για όλες ετούτες τις δυσκολίες δικαιολογούνται που δεν γίνονται ή που συχνά καθυστερούν να γίνουν.

‘Ομως υπάρχουν και κάποιες μικρές και εμφανώς εύκολες εργασίες, που δεν χρειάζονται καμία απ΄ τις παραπάνω προϋποθέσεις. Το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη καλαισθησία αυτών που τις αποφασίζουν,  λίγο ενδιαφέρον για το αντικείμενο και κυρίως λίγη, ελάχιστη υπευθυνότητα και απειροελάχιστη οργανωτικότητα!

Σκουριά, κακομοιριά κι εγκατάλειψη στην είσοδο του Δημαρχείου

Σκουριά, κακομοιριά κι εγκατάλειψη στην είσοδο του Δημαρχείου

Με βάση λοιπόν τις φωτογραφίες στις οποίες βλέπετε ανάγλυφη τη σκουριά, την κακομοιριά και την εγκατάλειψη στην Νότια (και κύρια) είσοδο του Δημαρχείου, συμπεραίνει κανείς πως ούτε καλαισθησία  διαθέτει η δημοτική μας Αρχή, ούτε ενδιαφέρον για το αντικείμενο, ούτε την ελάχιστη απαιτούμενη υπευθυνότητα, ούτε και την απειροελάχιστη οργανωτικότητα. Απλά οι άρχοντες δείχνουν πως αγνοούν την μεγάλη ανάγκη της μικρής παρέμβασης κι έτσι εκτίθενται, γιατί δεν αγόρασαν ένα μισόκιλο χρώματος κι ένα πινέλο και δεν έβαλαν κάποιον (ή να μείνει κάποιος απ΄ …αυτούς) για τρεις ώρες, για ν΄απλώσει ένα χέρι μπογιάς στα ρέλια της σκάλας της εισόδου που ανεβάζει στο Δημαρχείο και την χρησιμοποιούν καθημερινά σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι κι όλοι οι επισκέπτες του!!!

Ντροπή!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *