Χωματερή-βόμβα δίπλα στην πιο τουριστική μας περιοχή!

Χωματερή βόμβα δίπλα στην πιο τουριστική μας περιοχή!

Καταγγελία του (ανεξάρτητου) δημοτικού συμβούλου Πάνου Γαζή

Χωματερή βόμβα δίπλα στην πιο τουριστική μας περιοχή!

Ακριβώς απέναντι και με θέα τον Σκορπιό, υπάρχει η ανεξέλεγκτη χωματερή της καταγγελίας!

Σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων φαίνεται ότι έχει μετατραπεί ο χώρος της παλιάς χωματερής του Περιγιαλίου ακριβώς κάτω από την τηλεφωνική κεραία στο Φαγιά, 3 Κm από το Νυδρί. Αδιάψευστος μάρτυρας οι σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν σκουπίδια να έχουν τοποθετηθεί στον χώρο. Θαυμάστε τη θέα!!! Το ερώτημα που γεννάται, πλέον, είναι ποιος είναι εκείνος που τελικά θα προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον και τους πολίτες από τη δημιουργία τέτοιων ανεξέλεγκτων χώρων εναπόθεσης απορριμμάτων, αλλά και με την ανοχή ποιων μετατρέπονται χώροι που δεν έχουν καμία σχετική αδειοδότηση και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση σε χωματερές.

Μεγάλη ευθύνη φέρουν κάποιοι (ευτυχώς ελάχιστοι) ασυνείδητοι επαγγελματίες της περιοχές που σίγουρα θα ενδιαφέρονται και για τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας! Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος της Λευκάδας μέσα στην εβδομάδα θα καθαρίσει την περιοχή, η οποία αποτελεί και μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πλέον μεγάλος. Ήδη ενημερώθηκε ο Εντεταλμένος της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου κ. Ευάγγελος Θερμός ο οποίος σε συνεργασία με τους Εντεταλμένους της Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας κ. Στάθη Βλάχο και Σπύρο Πολίτη θα καθαρίσουν άμεσα την περιοχή με τη βοήθεια μιας τσάπας και ενός φορτηγού και θα αναζητήσουν τυχόν ευθύνες από τους ασυνείδητους συμπολίτες μας.

Συνεχίζοντας το δρόμο προς τα Πλατύστομα, μετά το εικόνισμα του Αγίου Κων/νου μπορεί κανείς να δει διάφορα είδη στρωμάτων πεταμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου ανάμεσα στους θάμνους…

Κατά τα άλλα θέλουμε και ποιοτικό τουρισμό. Τελικά έχουμε αυτό που μας αξίζει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *