Ο Διοικητής του Νοσοκομείου απαντά σε δημοσιεύματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε «ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, σχετικά με το περιστατικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μεταφέρθηκε στις 19-03-2017 στο Γ.Ν. Λευκάδας τραυματισμένος.

Το «ρεπορτάζ» είναι γεμάτο από ψεύδη και ανακρίβειες και επιπλέον συκοφαντεί το Νοσοκομείο και τους γιατρούς του.
Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο μας στις 19-3-2017 το απόγευμα όπου του έγιναν ΟΛΕΣ οι προβλεπόμενες εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τους κανόνες, συμπεριλαμβανομένης και της Αξονικής Τομογραφίας από τον εφημερεύοντα Ακτινοδιαγνώστη γιατρό.

Αφού εκτιμήθηκε η κατάστασή του, διαγνώστηκε και σταθεροποιήθηκε, αποφασίστηκε η μεταφορά του στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει ζητηθεί από την εταιρεία SIEMENS που έχει την συντήρηση του αξονικού τομογράφου, η αντικατάστασή του. Τα δε αποτελέσματα των εξετάσεών του όπως και όλων των άλλων εργαστηριακών εξετάσεων που εκτελούνται στο Νοσοκομείο μας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Επίσης σε ότι αφορά το Νέο Νοσοκομείο, μετά από ενέργειες της Διοίκησης, της Περιφέρειας και του Υπουργείου, εγκρίθηκε η αγορά ΝΕΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ο οποίος και θα εγκατασταθεί.

Τέλος, ευχόμαστε στον τραυματία γρήγορη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *