Το Εργατικο-υπαλληλικό Κέντρο για το ν/σ για την παιδεία

Το Εργατικο υπαλληλικό Κέντρο για το ν/σ για την παιδεία

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, EMAIL: ergatlef@otenet.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠOY

Για το πολυνομοσχέδιο για τη Παιδεία

 

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στα κρυφά το νομοσχέδιο για την Παιδεία φέρνοντάς το προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή τη Μεγάλη Δευτέρα.

Πρόκειται για μία άθλια μεθόδευση που δείχνει από τη μία τις προθέσεις της κυβέρνησης να περάσει την πολιτική της εν κρυπτώ σε μία περίοδο που τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι κλειστά και από την άλλη αγνοεί επιδεικτικά το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, γονείς) που αγωνίζονται να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο.

Το πολυνομοσχέδιο σκούπα της κυβέρνησης έρχεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των επιχειρηματικών ομίλων να αλώσουν την ανώτατη εκπαίδευση χτυπώντας τα δικαιώματα στη μόρφωση και τη δουλειά.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. καλεί τα συνδικάτα και τους συλλόγους, τους εργαζόμενους να καταγγείλουν την ουσιαστική κατάργηση του άρθρου 16 με την εξίσωση των πανεπιστημιακών πτυχίων με τους τριετείς τίτλους σπουδών που προσφέρουν διάφορα ιδιωτικά κολέγια, τη συγχώνευση και κατάργηση τμημάτων, την επέκταση των διδάκτρων κλπ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

18/4/2019

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *