Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας

Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας

Η “αμφισβήτηση” της Περιφερειακής εξουσίας. Μετά τα διαγγέλματα, οι όψιμες καρατομήσεις. 

 “Στο Κυβερνητικό μνημονιακό μπλοκ όλοι είμαστε ένοχοι” προσπάθησε με κάποιο τρόπο να ψιθυρίσει ,ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Iονίων Νήσων Κώστας Γκούσης ,       ”… αλλά στην Λευκίμμη επιτρέψτε μου να φανεί ότι είμαι με το πόπολο. “                                                                                                 Τότε ο ιδιοκτήτης της ΑΝΑΣΑ , μετά το διάγγελμα του , άστραψε, βρόντηξε και αποφάσισε .

Διαγραφή!!!

Τώρα που είμαι και με την βούλα της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ “Άρχων  ο  κυβερνητικός”,  και διαγγέλματα κάνω και διώχνω κυβερνητικά στηρίγματα , αφού δεν θα είναι πια μαζί μου ως υποψήφιοι στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Κάνω και καμία υποκριτική αυτοκριτική, έτσι για τα μάτια.

Με αυτά και αυτά φτάσαμε στην αποπομπή του Κων. Γκούση , εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου Ιονίων Νήσων και περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ,από την κυβερνητική πια και εναπομείνασα παράταξη ΑΝΑΣΑ ,για να μάθει να μην αμφισβητεί την εξουσία του Θόδωρου Γαλιατσάτου .

Κατά τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, το ατόπημα αυτό του Κων. Γκούση φαίνεται να είναι πολύ πιο σοβαρό από το να κατηγορεί μέλη της Δ/κησης της ΠΙΝ και συναδέλφους της παράταξης του , στα ΜΜΕ της Κέρκυρας,  για διασπάθιση δημόσιου χρήματος  ή να προτρέπει την αστυνομία να συλλάβουν συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς που τόλμησαν να εκφράσουν τις θέσεις τους δημόσια στον Υπουργό.                                                                                              Τότε όμως ο Κώστας Γκούσης , τον οποίο είχε καταγγείλει         η ΛΑΕ , η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, η ΟΛΜΕ και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ,  ήταν συντονιστής της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ και   προείχε  η  προσπάθεια στήριξης του περιφερειάρχη  ως “ανεξάρτητου”, βεβαίως -βεβαίως, από τον ώριμο μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ .  Τότε η περιφερειακή αρχή δεν επιθυμούσε καμιά σύγκρουση με τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ της Κέρκυρας και με τον τότε συντονιστής της.                                                                                              Οι υποθέσεις λοιπόν εκείνες με φροντίδα της περιφερειακής αρχής εξαφανίστηκαν. Αλλά τότε δεν καταγγέλλονταν προσωπικά ο περιφερειάρχης Ιονίων .

Τώρα πια ο Κων. Γκούσης δεν είναι “χρήσιμος”.

Με ένα άστρο και ένα γιασεμί” αρκετοί με αξιοπρέπεια και θάρρος, διαχώρισαν την θέση τους πολιτικά μαζί σου και από ,την ιδιόκτητη πια, παράταξή σου .

Σα σανίδα από θλιβερό ναυάγιο….                                                   είστε κ. Περιφερειάρχη  μαζί και όσοι συνεχίζουν                       να σε ακολουθούν στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Γραφείο Τύπου

Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας

05/03/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *