Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Θανάση Καββαδά σε Δήμο και Περιφέρεια

καββ.-δήμαρχος

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                                 Λευκάδα 21/1/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Θανάση Καββαδά σε:
-Δήμο
-Περιφέρεια
Από το Δήμο Λευκάδας και τις υπηρεσίες του ξεκίνησε τις επισκέψεις στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Καββαδάς.
Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδή συζήτησαν στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Μεταξύ άλλων τους απασχόλησε η οριστική λύση των απορριμμάτων του Νησιού και η εξέλιξη των εργασιών στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Νότιας Λευκάδας, το αγκυροβόλιο Βασιλικής, καθώς και για άλλα έργα υποδομών.
Συνάντηση είχε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα, με βασικό αυτό της οριστικής απώλειας πόρων από το πρόγραμμα Leader και την ανάγκη αξιοποίησης μελλοντικών προγραμμάτων για αναπτυξιακά έργα υποδομών. Συζήτησαν επίσης και για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο του Διαύλου, για την ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ΕΤΙΝ.
Ο κ. Καββαδάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι στόχοι και το έργο τόσο του Δήμου Λευκάδας όσο και της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη Λευκάδα.
Από την πλευρά του είπε ότι έχει στόχο τη συνεργασία, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε ζήτημα που απασχολεί τον Τόπο και ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σε περίπτωση εκλογής του για την προώθηση και επίλυση όλων των προβλημάτων του Νομού. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και στους δύο, «η συνεργασία ανάμεσα στα θεσμικά όργανα του Νομού Λευκάδας για τα κοινά θέματα που μας απασχολούν είναι απαραίτητη, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα».
Τόσο ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς ευχήθηκαν στον Θ. Καββαδά καλή επιτυχία στον αγώνα του.

καββ.-αντιπεριφ.
________________________________________
ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ & ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ) email: akavvada@yahoo.gr Τηλ.: 2645029001 & 2645024933

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *